PooyeshGas@
اطمینان یابید که قابلمه یا تابه کاملاً روی شعلهها را بپوشاند. اگر میبینید که شعلهها به کنارههای تابه برخورد میکنند. به این معنی است که شعله اجاق گاز را خیلی زیاد کردهاید. دما را کم کنید تا شعلهها به سطح زیرین ماهیتابه محدود شود. در غیر این صورت گرمای آنها به محیط اطراف فرار میکند و مصرف گاز شما بیشتر میشود.
نکته: فقط از ظروف پخت و پز با کف تخت استفاده کنید. با این قطعات، تمام سطح حرارتی همیشه در تماس با شعلههای گاز باقی میماند.
نکته: اگر اجاق گاز شما، چندین شعله با اندازههای مختلف دارد، شعلهای را انتخاب کنید که کوچکتر از کف قابلمه یا ماهیتابهای باشد که استفاده میکنید تا مطمئن شوید که حرارت اضافی را از بین نمیبرد.
برای خرید ظروف با کیفیت، حساسیت به خرج دهید. موادی مانند مس، فولاد ضد زنگ و بسیار رسانایی هستند که به آنها اجازه میدهد سریعتر گرم شوند و گرما را به طور یکنواختتر توزیع کنند. به طور مشابه، چدن و سرامیک برای مدت طولانیتری گرما را حفظ میکنند، به این معنی که مجبور نخواهید بود، اجاق گاز را روشن بگذارید تا غذاها بپزند یا ظروف آماده را گرم نگه دارید.
نکته: ظروف آشپزی از جنس استیل و سرامیک، کمی گرانتر هستند، اما وقتی فکر کنید که ماهانه چقدر پول به جای صرف هزینه انرژی پسانداز میکنید، عملاً این گران بودن ظروف را توجیه میکند.
نکته: از ظروف آشپزی خود به خوبی نگهداری کنید. قابلمهها و ماهیتابههای خود را بررسی کنید تا از خراشیدگی و فرورفتگی در آنها مطلع شوید. بدین دلیل که سطوح صاف، گرما را به راحتی جذب میکنند؛ در حالی که سطوح ناهموار در ظروف زمان بیشتری لازم دارند تا گرم شوند و حتی ممکن است در سطح ناهمواری یا خراشیدی در ظروف گرما جذب نشود.
نکته: یکی دیگر از خطرات کار با ظروفی که خراشیده شدهاند؛ این است که مواد شیمیایی مضر در ظروف، با گذشت زمان به غذای شما وارد و منجر به بیمارهای جسمی شوند.
نکته: فقط از ظروف پلاستیکی در قابلمه یا تابههای نچسب استفاده کنید.
نکته: قابلمه یا تابههای نچسب را با استفاده از اسفنجهای نرم به جای سیم یا سایر مواد ساینده تمیز کنید.
در آشپزخانه برای پختن غذاها از زودپز استفاده کنید تا غذا سریعتر به جوش آید، بپزد یا بخارپز شود. زودپزها از رسانایی بالاتر و دمای داخلی بیشتری برای پخت غذا با کمترین زمان بهره میبرند. استفاده از زودپز نه تنها در وقت ارزشمند شما صرفه جویی میکند بلکه مبلغ پرداختی قبض شما را نیز کاهش میدهد.
نکته: زودپزها به طور متوسط 50 تا 75 درصد انرژی کمتری نسبت به ظروف معمولی در یک زمان پخت مصرف میکنند.
برای گرم نگه داشتن غذای پخته شده از کیسه های پخت حرارتی یا کیسههای پارچهای استفاده کنید. کیسههای حرارتی که به عنوان کیسه های فر نیز شناخته میشوند، به عنوان عایق ظرف برای گرم نگه داشتن مواد غذایی تازه پخته شده عمل میکنند و در نتیجه فرآیند خنک شدن مواد غذایی را کُند میکنند. پس از پختن غذا، آن را از روی شعله بردارید و داخل کیسه حرارتی یا پارچهای ببندید. متوجه میشوید که غذای پخته شده شما برای مدتی گرم باقی میماند.
در صورت نشت هوا، حدود 47 درصد انرژی از پنجرهها هدر میرود. ما به راحتی با انجام راهکارها ساده و کم هزینه ای میتوانیم از هدر رفت گاز طبیعی و انرژی در ساختمان جلوگیری کنیم. در ادامه چند راهکار ساده و کم هزینه معرفی شده است که میتوانید برای به حداقل رساندن هدر رفت انرژی […]
تنظیم دمای استاندارد برای محیط درجه حرارت مناسب برای محیط اتاق افراد عادی 20 تا 21 درجه سانتیگراد است. هوای خانه باید متعادل باشد و نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد. تا حد امکان از وسایل گرمازا کمتر استفاده کنید و با تغییر 2 تا 3 درجهای دمای خانهی خود از هدر رفتن […]
عایقبندی لولههای آب گرم همچنین برای جلوگیری از به هدر رفتن سوخت و انرژی گرمایشی، لولههای آب گرم و رادیاتور مرکزی را عایقبندی کنید و هرچند وقت یک بار به شوفاژخانه سر بزنید تا از نبود هرگونه ترکیدگی یا شکاف در لولهها مطمئن شوید. درجه رادیاتور مرکزی را هم خیلی زیاد نکنید و آن را […]
شرکت گاز استان فارس با هدف کاهش و بهینه سازی مصرف گاز در زمستان سال جاری برای ایجاد تعادل در گازرسانی به سایر نقاط کشور در تلاش است با پویش گرما برای همه ، به ترویج بهینه سازی مصرف گاز در جامعه کمک کند.
طراحی وبسایتاردا تکنولوژی
دیدگاهتان را بنویسید