PooyeshGas@
پس از اینکه مشکل نشتی هوای پنجرهها را پیدا کردید، میتوانید به سراغ درزگیری پنجرهها بروید که راهکارهای ساده و کم هزینه مختلفی برای این کار وجود دارد. با این کار میتوانید هم از ورود سرما را به محیط داخل ساختمان با کمترین هزینه جلوگیری کنید و هم مانع از اتلاف انرژی شوید.
نکته مهم: قبل از اینکه درز همه پنجرهها را با درزگیر بپوشانید. توجه داشته باشید. در صورتی که از بخاری گازی استفاده میکنید و یا پکیج شما از هوای داخل منزل استفاده میکند و دودکش دوجداره ندارد. حتما قسمتی از درزها را برای تامین هوای تازه باز بگذارید.
استفاده از هر گونه نوارهای فوم عایق هوای در و پنجره راهکاری بسیار آسان و کم هزینه برای درگیری پنجرهها و جلوگیری از خروج هوای سرد از داخل ساختمان و کاهش هدر رفت انرژی میشود.
برای نصب نوارهای فوم عایق هوا به ترتیب اقدامات زیر را انجام دهید:
نکته: یادتان باشد که به طور دورهای این نوارهای فومی را تعویض کنید چون به مرور زمان با باز و بسته شدن درها و پنجرهها، کارایی خود را از دست میدهند.
برای استفاده از این نوع درزگیرها اقدامات زیر را انجام دهید.
نکته: در شهرها با آب و هوای مرطوب، گاهی تا 24 ساعت زمان لازم است که چسبهای درزگیری خشک شوند.
نکته: چسبهای درزگیر بویی شبیه به اسید یا سرکه دارند، اگر دچار حساسیت هستید، در زمان انجام درزگیری پنجرهها حتما از ماسک استفاده کنید.
نکته: چسب سیلیکونی مناسب درزگیری درب و پنجرههای دوجداره و آلومینیومی در ساختمانهاست.
نگهدارندههای پارچهای تهیه کنید و آن را در امتداد کل قاب پایین پنجرهها یا درها در داخل اتاق قرار دهید. این نگهدارنده مانع از خروج هوای گرم اتاق به بیرون میشود و در کاهش هزینههای شما کمک میکند. این راهکار مناسب پنجرههای کشویی و فلزی است.
نکته: این نگهدارنده در فروشگاههای لوازم خانگی یا مصالح ساختمانی موجود است.
نکته: خودتان هم میتوانید این نگهدارندههای پارچهای را درست کنید. بدین صورت که از یک چوراب بلند یا پارچه ای که به صورت لولهای دوخته شده است استفاده کنید. جوراب یا پارچه دوخته شده باید به اندازه در یا پنجره مورد نظر شما باشد. سپس این جوراب یا پارچه دوخته شده را با موادی مانند ذرت، لوبیا قرمز، برنج و … پر کنید و بعد انتهای ان را دوخته و محکم نمایید.
نکته: در زمان تهیه نگهدارنده پارچه ای، استفاده از پارچههایی از جنس جین، مخمل که وزن سنگینتری دارند بهتر از پارچهای کتانی و بافتنی در برابر هدر رفت انرژی عمل میکنند.
نکته: این نگهدارندهها فقط درزهای پایینی پنجرهها را میپوشانند و برای سایر درزهای موجود در قابهای کناری و بالایی پنجره از روشهای دیگری استفاده کنید.
راهکار آسان و کم هزینه دیگر برای بالابردن کارایی پنجرههای موجود، نصب ورقههای پلاستیکی شفاف روی پنجرههاست. اینکار باعث میشود که یک لایه عایق اضافی بر روری پنجرهها ایجاد شود و مانع از خروج هوای گرم در روزهای سرد زمستان شود. این راهکار عایق بندی برای در و پنجرههای قدیمی چوبی و فلزی که عایق نیستند و جریان هوا به راحتی از آنها عبور میکند، بسیار مناسب است.
نکته: برای نصب ورقههای پلاستیکی شفاف، ابتدا آنها را بزرگتر از سایر پنجره برش دهید و سپس با نوارچسب محکم آن را به اطراف قاب پنجره بچسبانید.
1) تنظیم صحیح شعله گاز حرارت شعله گاز را تا حد امکان کاهش دهید. برخی از آشپزها عادت بدی دارند که هر زمان که نیاز به گرم کردن چیزی دارند، شعله اجاق گاز را تا آخر روشن میکنند. در عوض، سعی کنید فقط از حرارت لازم برای گرم کردن یا پختن غذا استفاده کنید. هر […]
عایقبندی لولههای آب گرم همچنین برای جلوگیری از به هدر رفتن سوخت و انرژی گرمایشی، لولههای آب گرم و رادیاتور مرکزی را عایقبندی کنید و هرچند وقت یک بار به شوفاژخانه سر بزنید تا از نبود هرگونه ترکیدگی یا شکاف در لولهها مطمئن شوید. درجه رادیاتور مرکزی را هم خیلی زیاد نکنید و آن را […]
تنظیم دمای استاندارد برای محیط درجه حرارت مناسب برای محیط اتاق افراد عادی 20 تا 21 درجه سانتیگراد است. هوای خانه باید متعادل باشد و نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد. تا حد امکان از وسایل گرمازا کمتر استفاده کنید و با تغییر 2 تا 3 درجهای دمای خانهی خود از هدر رفتن […]
شرکت گاز استان فارس با هدف کاهش و بهینه سازی مصرف گاز در زمستان سال جاری برای ایجاد تعادل در گازرسانی به سایر نقاط کشور در تلاش است با پویش گرما برای همه ، به ترویج بهینه سازی مصرف گاز در جامعه کمک کند.
طراحی وبسایتاردا تکنولوژی
دیدگاهتان را بنویسید