PooyeshGas@
قبل از اینکه شعله گاز را روشن کنید، مطمئن شوید که همه چیز خرد شده، پوست کنده شده، ذوب شده، مزهدار و مرینیت شده است. به این ترتیب، در حالی که مواد اولیه غذای خود را آماده میکنید، گاز بی فایده نمیسوزد.
نکته: آب جوش میتواند زود بخار شود. بسیاری از افراد، قبل از اینکه واقعاً مواد غذای به آب اضافه کنند، آب را برای مدت زیادی در حال جوشیدن قرار میدهند. این کار، فقط باعث هدر رفت گاز میشود و مبلغ قبض گاز خانه شما را افزایش میدهد.
اگر میخواهید در مصرف گاز صرفه جویی کنید، به دنبال راههایی برای طبخ غذاهای مختلف با هم باشید. برای مثال، اگر برای تهیه ماکارونی، آب را میجوشانید، میتوانید یک آبکش را روی قابلمه قرار دهید تا در حین جوشیدن آب، سبزیجات نیز بخارپز شوند.
تا حد امکان در قابلمهها و تابهها را در زمان پخت مواد غذایی قرار دهید. گرما با سرعت بیشتری از ظروف بدون در خارج میشود. نگه داشتن گرما در ظروف، به طور قابل توجهی زمان پخت و پز شما را کاهش میدهد و همچنین از گرم شدن زیاد آشپزخانه، زمانی که غذا میل میکنید، جلوگیری میکند.
نکته: قرار دادن در ظروف در حین جوشیدن، باعث میشود آب غذا کمتر خشک شود.
بخار، نوعی گرما است. پس اگر میخواهید غذای شما قوام یابد یا به اصطلاح جا بیافتد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید که غذای شما با بخار قوام مناسب را پیدا کند. در اینصورت هم طعم غذای شما بهتر میشود و هم انرژی گاز کمتری مصرف میشود.
نکته: اگر غذای شما برای رسیدن به قوام مناسب، زمان زیادی را بر روی شعله گاز قرار دارد، احتمالاً در مرحله اول تهیه غذا، آب زیادی به غذا اضافه کردهاید.
از پختن بیش از حد غذا خودداری کنید. به محض اینکه پختن مواد غذایی تمام شد، شعله گاز را خاموش کنید و ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود. این یک منطق ساده دارد – هر چه غذا طولانیتر روی اجاق گاز باشد، گاز بیشتری مصرف خواهد شد.
نکته: یک تایمر تنظیم کنید و حین پخت غذای خود، به آن توجه کنید تا بتوانید به محض اتمام زمان پخت، شعله گاز را خاموش کنید.
نکته: انتقال غذای پخته شده و گرم به ظروف نگه دارنده دما و بستن درب آنها، جایگزین بهتری برای استفاده از اجاق گاز جهت گرم نگه داشتن غذا هستند.
برای چندین وعده غذایی، در یک زمان غذا بپزید و سپس در یخچال یا فریز نگهداری کنید تا در صورت نیاز بتوانید از آنها استفاده کنید. این کار نه تنها به کاهش هزینههای انرژی خانه شما کمک میکند، بلکه در آینده در زمان شما نیز صرفهجویی می کند و یک منبع آماده از مواد غذایی قابل گرم کردن را به شما هدیه میدهد.
نکته: خرد کردن مواد غذایی به قطعات کوچکتر و دادن فرصت به غذاهای منجمد برای آب شدن کامل همگی میتوانند به کاهش زمان پخت غذای شما کمک کنند.
نکته: فکر کنید آیا برای پختن یا گرم کردن غذای مورد علاقه خود، حتما به اجاق گاز نیاز دارید یا میتوانید از مایکروویو یا توستر استفاده کنید. پختن یا گرم کردن غذایتان را در زمان کوتاهتر و با مصرف انرژی گاز کمتر انجام دهید.
تنظیم دمای استاندارد برای آب گرم برای صرفهجویی بیشتر در مصرف گاز باید همیشه به عقربههای دماسنج آبگرمکن توجه کنید. در فصول گرم درجه آبگرمکن را کاهش دهید. دمای بین ۶۰ تا 65 درجه سانتیگراد، درجهای مناسب برای حمام کردن است. لذا پس از حمام، درجه آبگرمکن را کاهش دهید چرا که آبگرمکنهای قدیمی و […]
جالب است بدانید که خورشید میتواند در فصول سرد سال به میزان خیلی زیادی گرما را برای محلی که در معرض آن قرار دارد، تأمین کند. خورشید خالصترین منبع طبیعی انرژی و یکی از جالبترین روشها برای گرم کردن منزل برای زمستان است. به منظور استفاده از گرمای خورشید حتماً هنگامی که آفتاب در دسترس […]
تنظیم دمای استاندارد برای محیط درجه حرارت مناسب برای محیط اتاق افراد عادی 20 تا 21 درجه سانتیگراد است. هوای خانه باید متعادل باشد و نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد. تا حد امکان از وسایل گرمازا کمتر استفاده کنید و با تغییر 2 تا 3 درجهای دمای خانهی خود از هدر رفتن […]
شرکت گاز استان فارس با هدف کاهش و بهینه سازی مصرف گاز در زمستان سال جاری برای ایجاد تعادل در گازرسانی به سایر نقاط کشور در تلاش است با پویش گرما برای همه ، به ترویج بهینه سازی مصرف گاز در جامعه کمک کند.
طراحی وبسایتاردا تکنولوژی
دیدگاهتان را بنویسید